REVIEWS

Beoordeeld met 5 sterren

Het resultaat van onze klanten is waar we het voor doen. En die 5 sterren? Daar zijn we enorm dankbaar voor!

Onderstaande reviews komen van Google Mijn Bedrijf.

“WPbeter heeft voor Fietsenwinkel Schoorl drie effectieve WordPress websites gemaakt. Ze scoren hoog in Google, zien er professioneel uit, laden snel en leveren mij dagelijks veel extra klanten op. Ook heeft WPbeter voor MountainbikeHurenSchoorl.nl een MTB-reserveringssysteem gebouwd. Hierdoor is een deel van het verhuurproces geautomatiseerd en kan ik mij meer focussen op klantenservice. De communicatie met Tycho verliep vlot en helder. Ik raad zijn diensten van harte aan. Floor Krul Fietsenwinkel Schoorl”

review Floor

Floor Krul
Fietsenwinkel Schoorl

“Ik ben erg tevreden over WPbeter. Via de website die Tycho heeft gemaakt ontvang ik wekelijks nieuwe aanvragen voor zangles, zonder dat ik daar iets voor hoef te doen. We hebben een prettige samenwerking gehad. Tycho is erg vakkundig en weet ook veel van marketing. Wat ik ook waardevol vind, is dat hij proactief advies geeft op basis van kennis en ervaring. Ik ben erg blij met het eindresultaat en raad zijn diensten van harte aan!”

review Roosmarijn

Roosmarijn van Lint
Zangeres & zangcoach

“Positief: kwaliteit, professionaliteit, responsiviteit, waarde. Afgelopen voorjaar heb ik Tycho gevraagd mee te denken over de optimalisatie van mijn website. Doel was het verhogen van de zichtbaarheid van onze mountainbikeclinics. Als ik had geweten hoe ontzettend mooi en creatief de site is ‘verherbouwd’ dan had ik dat al twee jaar gelden gevraagd te doen. Volledig aangepast voor alle platforms, pro-actief voorstellen ter verbetering gedaan en dat alles binnen het vooraf besproken tarief.”

Reviews

James Hobbs
MTBSchoorl

“Tycho van WPbeter heeft voor mij maar liefst 7 websites ontwikkeld (waaronder GelukkigerWonen.nl en WarmerHuis.nl). Mijn doel is om bezoekers snel en overzichtelijk de juiste informatie te presenteren. Tycho heeft dit doel uitstekend vertaald naar goed geoptimaliseerde WordPress websites. Op alle apparaten zijn mijn teksten perfect leesbaar en krijgen mijn bezoekers een geweldige gebruikerservaring. De samenwerking verliep vlot en professioneel. Je merkt dat Tycho WordPress van binnen en buiten kent. Ik kijk uit naar onze volgende samenwerking.”

review Kees

Kees Rozemeijer
Sqilled

“WPbeter heeft mij zeer persoonlijk en adequaat geholpen met het bouwen van mijn portfolio website. Dit was waar ik al een tijd naar op zoek was. Betaalbaar en op maat.”

Roel van ’t Hoff
Cinematography for documentary