Veluwe Mountainbike

Nieuwe website voor Veluwe Mountainbike, hoger in Google

WPbeter bouwde voor Thijs van Veluwe Mountainbike een resultaatgerichte website.
  • Hogere conversie
  • Aantal #1 posities in Google
  • Meer mountainbike reserveringen

Uitdaging

Thijs benaderde WPbeter om een professionele website neer te zetten. Zijn doel? Meer klanten bereiken via de natuurlijke zoekresultaten van Google (SEO). Thijs wilde hoger scoren in Google. Daarnaast wilde hij de conversie op zijn website verhogen om meer mountainbikes te verhuren.

Oplossing

Tycho van WPbeter ging met de wensen van Thijs aan de slag. In een fijne samenwerking kwamen we tot een mooi resultaat. De website van Veluwe Mountainbike werd voorzien van een professioneel design, Google-vriendelijke code en effectieve landingspagina’s.

Resultaten

De nieuwe website leverde Thijs hogere posities op in de natuurlijke zoekresultaten van Google, waaronder een aantal nummer 1 posities! Hierdoor trekt de website nu gratis bezoekers aan. En als kers op de taart converteren de landingspagina’s beter; meer betalende klanten voor Thijs.

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Ik heb samen met Tycho een nieuwe website gebouwd voor mijn bedrijf. Ik ben echt heel tevreden! Het is een fijne samenwerking en in mijn geval hebben wij veel telefonisch contact gehad, dit had een ongedwongen sfeer en ik kon ten alle tijden mijn eigen visie delen met Tycho.

Het project werd in anderhalve week gerealiseerd, zeer snel en met een heel strak resultaat. Ik kon gemakkelijk mijn eigen mening inbrengen en indien nodig kreeg ik feedback en tips om het toch anders te doen. Al met al, een hele strakke website, gefocust op de CTA knoppen met alleen al in de eerste week een aantal reserveringen.

Mocht je twijfels hebben; neem contact met Tycho op, bespreek telefonisch de mogelijkheden en wensen, waarna je eventueel voorbeelden ontvangt en lekker aan de slag kan gaan! Zeer aan te raden!
Thijs de Jong
Veluwe Mountainbike

Bekijk de website van Thijs

< Bekijk meer succesverhalen

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Update drie maanden na afleveren nieuwe website:

Laat ik beginnen dat de website op dit moment fantastisch werkt en de mensen kunnen zich makkelijk navigeren, dus chapeau daarvoor! Daarbij zie en ervaar ik de SEO voordelen ook zeker, ik merk dat zelfs zonder SEA er best wel mensen op de website komen, zeker in tegenstelling tot mijn eerste website.

Nog een voordeel; ik sta met bepaalde zoekwoorden héérlijk hoog in Google, sommige zelfs op #1, dus daar ben ik hartstikke blij mee! Ik wilde je dit sowieso nog even terugkoppelen, dat het dus echt top werkt!
Thijs de Jong
Veluwe Mountainbike