Effectieve website. Winstgevende SEO-strategie. Voor groeiende bedrijven.

ONZE MISSIE IS HELDER:

Wij helpen kleine bedrijven groeien met een effectieve website en winstgevende marketingstrategie.

WPbeter focust op de technische uitdagingen zodat onze klanten kunnen focussen op hun core business. Wij groeien door onze klanten te helpen groeien.

Kwaliteit

Als we een website bouwen doen we dat graag goed, met volle aandacht en precisie. We kiezen altijd voor de slimste oplossingen die betrouwbaar, veilig en snel zijn. En we letten op details, want die maken wel degelijk het verschil.

Verantwoordelijkheid

Als we ons verantwoordelijk voelen, zijn we onderdeel van de oplossing. Verantwoordelijkheid nemen betekent voor ons dat we initiatief tonen en er alles aan doen om de afgesproken doelen te behalen.

Mensen eerst

We geloven dat wanneer je in een bedrijfscultuur mensen op de eerste plaats zet, je bedrijf zal bloeien.

Communicatie

Door heldere communicatie vertalen we efficiënt je online wensen in haalbare doelen. We zijn open en eerlijk en houden onze klanten op de hoogte van de voortgang van het project.

Altijd lerend

We houden van leren, elke dag! Leren hoe we websites slimmer, mooier, effectiever en sneller kunnen maken. En we zijn gedreven om de beste versie van onszelf te worden, persoonlijk en zakelijk.

Klaar voor de toekomst

Alles wat we maken en aan onze klanten opleveren moet de tand des tijds kunnen doorstaan.

Wie zit er achter WPbeter?

Over

Hallo, ik ben Tycho. Oprichter van WPbeter en sinds 2008 ontwikkel ik WordPress websites voor het MKB, particulieren en projecten in eigen beheer.

Ik help bedrijven groeien door de bezoekers en klanten van de website centraal te zetten. Want tevreden klanten komen vaker terug, kopen meer en maken spontaan reclame voor je merk.

Ik bouw dus eigenlijk geen websites voor mijn klanten, maar voor de klanten van mijn klanten.

Walk the talk. Ik heb ruime ervaring met projecten in eigen beheer. Hierdoor weet ik precies wat er nodig is om van online visitekaartje naar 288.327 unieke bezoekers per maand te groeien.

Over

In totaal bezochten ruim 20 miljoen mensen mijn websites in eigen beheer. Maar genoeg over mij…

Waar kan ik jouw bedrijf mee helpen?

Ik kan een professionele website voor je bouwen en onderhouden. Ook kan ik je adviseren over SEO, online marketing, landingspagina’s, marketing funnels en conversie. Alle factoren die leiden tot meer bezoekers, meer klanten en meer omzet.

  • Professionele website
  • Bewezen SEO-stategie en online marketing
  • Effectieve landingspagina’s
  • Meer tevreden bezoekers
  • Meer leads, meer conversie, meer verkoop, meer omzet, meer winst

Voor wie?

Voor ondernemers en freelancers die diensten of producten aanbieden en online meer klanten willen aantrekken. Mijn klanten bestaan uit vakmensen waaronder bloggers, coaches & trainers, webshop eigenaren en verhuurbedrijven. Ik werk voor het midden- en kleinbedrijf.

quote

“WPbeter heeft voor Fietsenwinkel Schoorl drie effectieve WordPress websites gemaakt. Ze scoren hoog in Google, zien er professioneel uit, laden snel en leveren mij dagelijks veel extra klanten op.

Ook heeft WPbeter voor MountainbikeHurenSchoorl.nl een MTB-reserveringssysteem gebouwd. Hierdoor is een deel van het verhuurproces geautomatiseerd en kan ik mij meer focussen op klantenservice.

De communicatie met Tycho verliep vlot en helder. Ik raad zijn diensten van harte aan.”

review Floor

Floor Krul
Fietsenwinkel Schoorl

quote

“Tycho’s enthousiasme en actiegerichte aanpak motiveert mij het beste uit mijzelf en mijn bedrijf te halen. Ik voel de oprechtheid in zijn wil om te helpen en vertrouw op zijn adviezen. En natuurlijk is het ook fijn dat de cijfers een duurzame groei laten zien.”

review Roosmarijn

Roosmarijn van Lint
Zangeres & Zangcoach

Wil jij ook een betere website die meer opbrengt?

We bekijken graag samen wat de beste aanpak is voor jouw project.