Nieuwe zangles website voor Roosmarijn van Lint

portfolio project Roosmarijn van Lint

Van offline klanten zoeken naar online klantenmagneet

Voor Roosmarijn van Lint – een getalenteerde zangeres en zangdocente – ontwikkelde WPbeter een frisse nieuwe WordPress website. Daarbij hebben we goed gekeken naar de persoonlijkheid van Roosmarijn en waar zij voor staat.

WPbeter heeft ook de online marketing verzorgt en begeleidt Roosmarijn bij het schrijven van artikelen. Het resultaat is een effectieve website die goed gevonden wordt door haar doelgroep.

De uitdaging van Roosmarijn

Roosmarijn heeft een passie voor zingen en helpt graag anderen het beste uit hun zang te halen. Ze geeft privé zangles vanuit huis maar ook via een aantal verschillende partners. Hierdoor heeft ze genoeg werk maar loopt ze ook tegen een aantal uitdagingen aan.

Door met verschillende bedrijven samen te werken moet Roosmarijn haar agenda en vaak ook haar werkwijze schikken naar deze partijen. Er gaat daarbij veel tijd verloren aan plannen, communiceren en reizen naar verschillende locaties.

Haar doel

Roosmarijn wil hoofdzakelijk privé zangles vanuit huis geven. Ze wil daarbij haar klanten optimaal ondersteunen het beste uit hun stem te halen. Dit doet Roosmarijn onder andere door veel tijd en aandacht aan de zangles ervaring te besteden.

Hoe WPbeter Roosmarijn heeft geholpen bij haar doel

Bij WPbeter weten we maar al te goed dat enkel een goed product of goede dienst, niet altijd garant staat voor een overvloed aan klanten. Je doelgroep moet je weten te vinden, kennen, mogen, vertrouwen en als autoriteit zien.

Daarbij is een belangrijke rol weggelegd voor marketing. En marketing is vandaag de dag alleen effectief als je content deelt waar je doelgroep naar op zoek is. Vervolgens kan je doelgroep via die content in combinatie met funnels…

  • je leren kennen
  • je leuk gaan vinden
  • je vertrouwen
  • je als een autoriteit gaan zien
  • en als laatste… je product of dienst kopen

Dit is exact waarmee WPbeter Roosmarijn heeft geholpen. Een goed uitgedachte strategie waarmee haar website een klantenmagneet is geworden.

Voor Roosmarijn realiseerde WPbeter:

  • Nieuwe website met overzichtelijk, positief en fris design – met focus op de tekst en afbeeldingen, perfect weergegeven op mobiel, tablet, laptop en desktop
  • Coaching bij het schrijven van teksten en SEO optimalisatie – hogere posities in de Google zoekresultaten op gerichte zoekwoorden, de doelgroep van Roosmarijn vindt haar website
  • Conversie optimalisatie – meer klanten voor Roosmarijn
  • Snelheidsoptimalisatie – lagere bounce rate, een betere gebruikerservaring en hoger in Google
portfolio WordPress project Roosmarijn van Lint voorbeeld

Bekijk de zangles website van Roosmarijn

quote

Ik ben erg tevreden over WPbeter. Via de website die Tycho heeft gemaakt ontvang ik wekelijks nieuwe aanvragen voor zangles, zonder dat ik daar iets voor hoef te doen. We hebben een prettige samenwerking gehad. Tycho is erg vakkundig en weet ook veel van marketing. Wat ik ook waardevol vind, is dat hij proactief advies geeft op basis van kennis en ervaring. Ik ben erg blij met het eindresultaat en raad zijn diensten van harte aan!

review Roosmarijn

ROOSMARIJN VAN LINT
Zangeres & Zanglerares

Van jouw project ook een online succesverhaal maken?

Wil je net als Roosmarijn een snelle, overzichtelijke en SEO-vriendelijke WordPress website die bezoekers transformeert in klanten? WPbeter helpt ondernemers met online resultaat en groei.

< Bekijk meer succesverhalen