Paardentaxi Kwant

Meer klanten uit Google door resultaatgerichte website

Uitdaging

Renske Kwant van Paardentaxi Kwant is een specialist in paardentransport en opereert vanuit liefde voor paarden. Veiligheid en het welzijn van de paarden staan bij haar altijd op nummer één. Renske wilde dit ook graag online uitstralen in een professionele website. Aan WPbeter de eer en uitdaging om dit te realiseren.

Oplossing

Tycho van WPbeter ontwikkelde voor Renske een WordPress website met maatwerk design; moderne huisstijl, SVG illustraties, en custom icoontjes. De website werd natuurlijk voorzien van Google-vriendelijke code. Ook realiseerde Tycho effectieve landingspagina’s en de teksten voor de website. En als laatste werd de snelheid van de website geoptimaliseerd voor een betere gebruikerservaring en hoger posities in Google.

Resultaten

De nieuwe website leverde Renske sterke posities op in de natuurlijke zoekresultaten van Google. Hierdoor ontvangt zij nu doorlopend gratis bezoekers en leads uit Google.

5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
5 ster waardering
Voor mijn net opgezette bedrijf heeft Tycho een hele complete website neergezet. Tycho luistert naar mijn wensen en denkt mee, Hierdoor is het bereik dat ik genereer gegroeid. Ik ben zeer tevreden over zijn diensten. Ik raad WPbeter dan ook zeker aan!
Renske kwant
Paardentaxi Kwant & Paarden Pro

100% snelheid score

Soms zegt een afbeelding meer dan 1000 woorden. 100% performance score! WPbeter blijft constant up-to-date van de nieuwste performance technieken zodat onze klanten (en hun klanten) genieten van een razendsnelle website. Snellere websites scoren hoger in Google en leveren meer leads en verkopen op.

Bekijk de snelheidstest van GTmetrix en Google PageSpeed Insights.

GTmetrix score (desktop)

GTmetrix performance report Paardentaxi Kwant
GTmetrix performance report van Paardentaxi-Kwant.nl

Google PageSpeed Insights score (mobiel)

Google pagespeed lighthouse score Paardentaxi Kwant
Google pagespeed lighthouse score Paardentaxi Kwant

Bekijk de website van Renske

< Bekijk meer succesverhalen

Word jij ons volgende succesverhaal?

Wil je net als Renske een professionele, SEO-vriendelijke en snelle website die meer leads en klanten oplevert? WPbeter helpt ondernemers met online resultaat en groei.

Vul hier je naam in
Jouw bericht, hoe kunnen we je helpen?