Nieuwe video website voor Roel van ’t Hoff

portfolio project Roel van 't Hoff

Video grid gallery, minimalistisch design

Roel van ’t Hoff – regisseur en cameraman – benaderde WPbeter voor een re-design van zijn video portfolio website. Zijn wens? Een video grid met minimalistisch design, geoptimaliseerd voor diverse schermmaten. Waarmee Roel’s werk als cinematographer van documentaires en branded content optimaal tot zijn recht komt.

Voor Roel realiseerde WPbeter:

  • Minimalistisch en responsief design – met focus op de video’s die optimaal worden weergegeven op elk apparaat.
  • Eenvoudig toevoegen van Vimeo video’s – Roel’s video’s worden gehost door het Vimeo platform en vervolgens ingesloten in zijn website. Hij kan dit eenvoudig zelf managen zonder technische kennis. Eenvoudig, door de URL van de Vimeo video te kopiëren en in zijn website te plakken.
  • Overzichtelijk grid voor weergave van video’s – de video’s worden weergegeven in een grid, over de volledige schermbreedte. Er worden maximaal 4 video’s per rij weergegeven, afhankelijk van de schermgrootte.
  • Relevante video plug-in – onder de video pagina’s worden relevante video’s getoond om Roel’s werk extra onder de aandacht te brengen.
portfolio WordPress project Roel van 't Hoff voorbeeld

Onderaan iedere video pagina worden 4 extra video’s getoond om het werk van Roel meer onder de aandacht te brengen.

Bekijk de video website van Roel

quote

WPbeter heeft mij zeer persoonlijk en adequaat geholpen met het bouwen van mijn portfolio website. Dit was waar ik al een tijd naar op zoek was. Betaalbaar en op maat.

Roel van ’t Hoff
regisseur & cameraman

Wil je ook een overzichtelijke video website?

Wil je net als Roel ook een website om je Vimeo of YouTube video’s overzichtelijk in een grid weer te geven? Een gebruiksvriendelijke site waarmee je eenvoudig video’s en tekst kunt toevoegen. WPbeter helpt je daar graag bij.

< Bekijk meer succesverhalen