Meer klanten met een conversie gerichte website

Voor MTBSchoorl van James Hobbs ontwikkelde WPbeter een nieuwe website. James geeft mountainbikelessen en -clinics. Hij wilde deze diensten online meer onder de aandacht brengen. In een fijne samenwerking tussen James en WPbeter ontstond een mooi resultaat.

Voor James realiseerde WPbeter:

  • Overzichtelijk, modern en responsief design – met focus op de tekst en afbeeldingen, perfect weergegeven op alle apparaten
  • SEO optimalisatie – hogere posities in de Google zoekresultaten, meer bezoekers op de website van James
  • Conversie optimalisatie – meer klanten voor James
  • Snelheidsoptimalisatie – lagere bounce rate, een betere gebruikerservaring en hoger in Google
portfolio WordPress project MTBSchoorl voorbeeld

We hebben op MTBSchoorl.nl gebruik gemaakt van mooie grote afbeeldingen en gerichte headlines. De website verleidt haar bezoekers om verder te lezen.

portfolio WordPress project MTBSchoorl voorbeeld 2

Voor MTBSchoorl hebben we verschillende lead formulieren op maat gemaakt. Zo is de marketing tailor-made gericht op bijvoorbeeld leeftijd en geslacht. Het resultaat? Een hogere conversie, meer aanmeldingen voor de mountainbikelessen en -clinics. Wij focussen op de techniek zodat James zich kan focussen op wat hij het liefste doet, mountainbiken, avontuur en lesgeven.

Bekijk de websites van James

quote

“Afgelopen voorjaar heb ik Tycho gevraagd mee te denken over de optimalisatie van mijn website. Doel was het verhogen van de zichtbaarheid van onze mountainbikeclinics. Als ik had geweten hoe ontzettend mooi en creatief de site is verherbouwd dan had ik dat al twee jaar gelden gevraagd te doen. Volledig aangepast voor alle platforms, pro-actief voorstellen ter verbetering gedaan en dat alles binnen het vooraf besproken tarief. Tycho je bent een held! Ik raad iedereen aan je diensten in te huren.”

review James

JAMES HOBBS
MTBSchoorl

Van jouw project ook een online succesverhaal maken?

Wil je net als James een snelle, overzichtelijke en SEO-vriendelijke WordPress website die bezoekers transformeert in klanten? WPbeter helpt ondernemers met online resultaat en groei.

< Bekijk meer succesverhalen