MTB Route Schoorl

Nieuwe website over MTB Route Schoorl

WPbeter bouwde een website over MTB Route Schoorl met een professioneel design en teksten die scoren in Google.
  • Hoge posities in Google
  • Professioneel maatwerk thema
  • Razendsnelle laadtijden
portfolio case MTB Route Schoorl

Uitdaging

Het mountainbike parcours van Schoorl is volgens velen één van de mooiste MTB routes van Nederland. Echter miste dit parcours een website, een bron waar alle informatie is gebundeld. Aan WPbeter de uitdaging om een website neer te zetten die de schoonheid van de route eer aan doet. Natuurlijk ook met als doel bezoekers aan te trekken via Google.

Oplossing

Tycho van WPbeter ontwierp een design met passende kleuren die matchen bij de Schoorlse duinen en bossen. Hij illustreerde afbeeldingen en mappen voor de mountainbikeroute. Ook de teksten nam Tycho voor zijn rekening, uiteraard geoptimaliseerd voor de zoekmachine van Google (SEO). Mountainbiken gaat natuurlijk ook over snelheid. WPbeter bouwt websites die razendsnel laden, test het gerust zelf.

Resultaten

Het resultaat? Als liefhebber van de mountainbikesport heeft Tycho met veel liefde en aandacht aan dit project gewerkt. De site staat hoog in Google op gerelateerde zoekwoorden en trekt veel bezoekers aan. Dit zijn bezoekers uit de natuurlijke zoekresultaten van Google (gratis bezoekers). Ook blijven deze bezoekers gemiddeld erg lang op de website hangen. Wat ons betreft is dit project geslaagd! Bekijk de website gerust zelf, heb je vragen over dit project? Neem contact op.

Aangenaam! Ik ben Tycho van WPbeter en bouw graag mooie websites. Dit doe ik altijd met betrokkenheid, volle aandacht en met oog voor detail. Het bouwen van een website voor MTB Route Schoorl was extra leuk omdat ik in mijn vrije tijd zelf ook geniet van mountainbike ritten. Zelf ben ik opgegroeid in Schoorl en het MTB parcours is een plek waar ik erg van geniet.
Tycho Maarschall
WPbeter

Bekijk de website van MTB Route Schoorl

< Bekijk meer succesverhalen

Word jij ons volgende succesverhaal?

Wil je net als MTB Route Schoorl een snelle, overzichtelijke en SEO-vriendelijke WordPress website die bezoekers transformeert in klanten? WPbeter helpt ondernemers met online resultaat en groei.

Vul hier je naam in
Jouw bericht, hoe kunnen we je helpen?