Onze klanten & succesverhalen

Bekijk onze meest recente projecten en enkele parels uit het verleden. Ontdek hoe we toegevoegde waarden creëren voor onze klanten en projecten in eigen beheer.

portfolio WPbeter

Gelukkige Honden

portfolio project Gelukkige Honden

Gelukkige Honden is een project in eigen beheer. Een niche blog ontwikkeld door WPbeter met focus op een optimale gebruikerservaring. In samenwerking met een professionele schrijfster uit de honden niche is Gelukkige Honden uitgegroeid tot één van de grootste honden blogs van Nederland.

De website wordt maandelijks door meer dan 100.000 mensen bezocht.

Fietsenwinkel Schoorl

portfolio klant Fietsenwinkel Schoorl

Voor Floor Krul van Fietsenwinkel Schoorl ontwikkelde WPbeter drie compleet nieuwe WordPress websites.

Floor had als fietsenmaker in Schoorl al een goede naamsbekendheid en een vaste klantenkring opgebouwd. Hij wilde echter zijn bedrijf laten groeien en hiervoor een online strategie inzetten. Om dit in goede banen te leiden benaderde Floor WPbeter.

Het resultaat? Meer dan duizend nieuwe klanten.

Paarden Pro

Portfolio project Paarden Pro

Paarden Pro is een blog ontwikkeld door WPbeter met de focus op een optimale gebruikerservaring. In samenwerking met een professionele schrijfster uit de paarden niche zien we Paarden Pro dagelijks groeien.

Elke maand vinden ongeveer 14.000 paardenliefhebbers de paarden informatie via de natuurlijke Google zoekresultaten.

Roosmarijn van Lint – Zangles website

portfolio project Roosmarijn van Lint

Voor Roosmarijn van Lint – een getalenteerde zangeres en zangdocente – ontwikkelde WPbeter een frisse nieuwe WordPress website. Daarbij hebben we goed gekeken naar de persoonlijkheid van Roosmarijn en waar zij voor staat.

WPbeter heeft ook de online marketing verzorgt en begeleidt Roosmarijn bij het schrijven van artikelen. Het resultaat is een effectieve website die goed gevonden wordt door haar doelgroep.

MTBSchoorl.nl

portfolio Klant MTBSchoorl.nl

Voor James Hobbs van MTBSchoorl ontwikkelde WPbeter een nieuwe website. James geeft mountainbikelessen en -clinics. Hij wilde deze diensten online meer onder de aandacht brengen. In een fijne samenwerking tussen James en WPbeter ontstond een mooi resultaat.

Roel van ’t Hoff – Video grid website

portfolio project Roel van 't Hoff

Roel van ’t Hoff – regisseur en cameraman – benaderde WPbeter voor een re-design van zijn video portfolio website. Zijn wens? Een video grid met minimalistisch design, geoptimaliseerd voor diverse schermmaten.

Wij helpen je graag bij het maken van een professionele WordPress website om je online doelen te behalen. Dat doen we door proactief mee te denken en betrokken te zijn. Wij zorgen voor jouw website, alsof het onze eigen website is.

Tycho
WPBETER

Van jouw project ook een online succesverhaal maken?

Wil je een snelle, overzichtelijke en SEO-vriendelijke WordPress website die bezoekers transformeert in klanten? WPbeter helpt ondernemers met online resultaat en groei.