Portfolio

WPbeter portfolio entry header background image

Online succesverhalen

Bekijk onze meest recente projecten en enkele parels uit het verleden. Ontdek hoe we toegevoegde waarden creëren voor onze klanten en projecten in eigen beheer.

Gelukkige Honden

portfolio project Gelukkige Honden

Gelukkige Honden is een project in eigen beheer. Een niche blog ontwikkeld door WPbeter met focus op een optimale gebruikerservaring. In samenwerking met een professionele schrijfster uit de honden niche is Gelukkige Honden uitgegroeid tot één van de grootste honden blogs van Nederland.

De website wordt maandelijks door meer dan 100.000 mensen bezocht.

Fietsenwinkel Schoorl

portfolio klant Fietsenwinkel Schoorl

Voor Floor Krul van Fietsenwinkel Schoorl ontwikkelde WPbeter drie compleet nieuwe WordPress websites.

Floor had als fietsenmaker in Schoorl al een goede naamsbekendheid en een vaste klantenkring opgebouwd. Hij wilde echter zijn bedrijf laten groeien en hiervoor een online strategie inzetten. Om dit in goede banen te leiden benaderde Floor WPbeter.

Het resultaat? Meer dan duizend nieuwe klanten.

Paarden Pro

Portfolio project Paarden Pro

Paarden Pro is een project in eigen beheer. Een blog ontwikkeld door WPbeter met de focus op een optimale gebruikerservaring. In samenwerking met een professionele schrijfster uit de paarden niche zien we Paarden Pro dagelijks groeien.

Elke maand vinden ongeveer 14.000 paardenliefhebbers onze paarden informatie via de Google zoekresultaten.

MTBSchoorl.nl

portfolio Klant MTBSchoorl.nl

Voor James Hobbs van MTBSchoorl ontwikkelde WPbeter een nieuwe website. James geeft mountainbikelessen en -clinics. Hij wilde deze diensten online meer onder de aandacht brengen. In een fijne samenwerking tussen James en WPbeter ontstond een mooi resultaat.

Wij helpen je graag bij het maken van een professionele WordPress website om je online doelen te behalen. Dat doen we door proactief mee te denken en betrokken te zijn. Wij zorgen voor jouw website, alsof het onze eigen website is.

Tycho
WPBETER

Van jouw project ook een online succesverhaal maken?

Wil je een snelle, overzichtelijke en SEO-vriendelijke WordPress website die bezoekers transformeert in klanten? WPbeter helpt ondernemers met online resultaat en groei.

< Terug naar Home