Veilige WordPress website

Bij WPbeter vinden we dat onze klanten zich niet bezig hoeven te houden met de veiligheid van hun website. Daarom leveren wij elke website standaard af met een beveiligingspakket om ongewenste personen en schadelijke bots buiten de deur te houden.

We beschermen elke website tegen hackers, spam en schadelijke malware-injecties. Zo kunnen onze klanten met een gerust hart slapen en zorgeloos focussen op het werk waar ze van houden.

Het WPbeter beveiligingspakket voor WordPress websites

Met ons beveiligingspakket gaan we een stuk verder dan de standaard beveiliging van WordPress. We leveren elke website die we bouwen op met de volgende extra beveiligingsmaatregelen:

1. SSL-certificaat

Met het bekende slotje in de browser. Je website krijgt een versleutelde verbinding voor extra bescherming.

2. Automatische updates van plugins

WPbeter zorgt ervoor dat je WordPress website automatisch up-to-date wordt gehouden, ook je plugins. Je hebt er geen omkijken meer naar. Altijd de nieuwste versie, altijd optimaal beveiligd.

Veilige WordPress website

3. Spamfilter

Wij zorgen voor een solide spamfilter zodat je geen ongewenste e-mail ontvangt via het contactformulier of eventuele reacties op je site. Goed voor je gemoedsrust en tijdbesparend.

inlogbescherming icon

4. Inlogbescherming

Standaard kun je door /login/ of /admin/ of /wp-login.php aan het einde van je domeinnaam toe te voegen, eenvoudig inloggen in het beheersysteem van WordPress. Helaas weten hackers en bots dit ook. Wij zorgen voor een unieke WordPress login URL zodat alleen jij het admin gedeelte weet te vinden.

extra beveiliging met htaccess regels icon

5. Extra beveiliging met .htaccess regels

.htaccess is een configuratiebestand voor je website. In dit bestand plaatsen wij verschillende regels code. Hierdoor kunnen we de websites van onze klanten nog veiliger maken.

WordPress website cloud backup icon

6. Dagelijkse back-ups van je website

Wij maken dagelijks een back-up van je complete website. Zo hoef je nooit opnieuw te beginnen.

Als het gaat om de website-veiligheid van onze klanten, zijn we proactief. Wij dragen de zorgen zodat onze klanten kunnen focussen op het werk waar ze van houden.

Tycho
WPbeter

Wil je ook zorgeloos ondernemen met een veilige website?

WPbeter bouwt websites met de focus op veiligheid, vindbaarheid en snelheid. Professionele websites geoptimaliseerd voor groei. Bereik meer klanten en verhoog je omzet.